Ikut saye..nanti saya ikut awak balik.. :)

Thursday, May 20, 2010

Fyia dlm keta...

video 
FyiaQu...

Sunday, May 9, 2010

Fyia p kenduri...


1. Fyia ngantuk
2. Xmo senyum lg sebab ngantok
3. Mama ni yg lebey...
4. Fyia baru bgn tido..tunggu pengantin lambat sgt...
5. Masih mamai lagi...mana la pengantin ni...
6. Uit..Fyia dh cergas
7. Ha baru sedia nak amik gmbr...Fyia dan 'Key'nyer xdpt dipisahkan..huhu
8. Pengantin dh sampai...

P/s : Masa dlm kat kul 2 ptg tu..ttiba rasa bergoyang jer...ingatkan memang retsoran ni jnis goyang2...almaklumla...atas sungai...tapi rupa2nya...ade gempa bumi kat acheh...

Thursday, May 6, 2010

Geng Blogger Pulau Pinang

Geng Blogger Pulau Pinang dah ade kat FB? huhu jom pakat2 join sape yg dok/org penang....

Wednesday, May 5, 2010

Nyum Nyum lagi...

Disebabkan keinginan yg memuncak nk mkn Domino's Pizza ngan kek Secret Recipe...maka mama Fyia ajak papa Fyia p mkn mlm td... tp bila pizza yg dipesan dh sampai...cam rs xbesh jer mkn kat sni...mkn kat umah lg besh..sebab suasana dia xselesa la...x mcm kat pizza hut...
Maybe Toke Domino's Pizza xmo sgt org mkn kat kedai dia...tu sb penghantaran pun free erk... tp walaupun tempat tak besh....Pizza dia best...kalu kat Pizza Hut aku jz suka yg berTuna je..tp kat Domino..yg berChicken pun sedap gak...memang best lah...

Pastu sebelum balik tu p sebelah lak beli kek Secret Recipe...hehe...mana leh lalu je..kempunan la wei...

TQ En. Ben..

Terharu seketika...En. Ben dah jelajah blogku...huhu...makasih En. Ben...dan makasih juga wat smua kawan2 yg ziarah blog ku yg xseberapa ini :)

Tuesday, May 4, 2010

Tak baik bergosip la opah ; Fyia

Mgu lepas Fyia blk kg....Jpe Tok Aki & Opahnyer....Fyia dok tgh tenung opahnyer coz opahnyer dok bergosip kat telefon ngan kawannyer lama sgt....

Monday, May 3, 2010

Pendarahan dalam otak....bencana di rumah pengasuh!!

Astaghfirullah...otakku bagaikan berhenti seketika, jantungku berdebar, naik bulu romaku bila suamiku bgtau anak kawannya (En. Z) dimasukkan ke ICU akibat pendarahan dalam otak...baby tu baru je dilahirkan tahun ni.terkini, blkg matanya pun ade pendarahan....

Kisah bermula apabila isterinya juga ku kenal (seorang ketua farmasi di Pulau Pinang), mengambil anak mereka di rumah pengasuh (tp pengasuh tu jaga bberapa org budak lg)...mata anaknya nmpk yg putih jer...terus bawa ke GH. Doktor cek dan sahkan pendarahan dlm otak!! gigil jgk aku dgr..

Bila En. Z bertanya kpd pengasuh, mati2 dia xngaku...dia kata xde jatuh...rasa aku maybe budak2 yg dia ngasuh tu angkat pastu terjatuh..rasanyela...sb pengasuh tu kata xde jatuh pun. So atas ketidakngakuan pengasuh tu, maka En. Z buat report polis n saman...


Kisah selanjutnyer nanti aku sambung...
Related Posts with Thumbnails