Ikut saye..nanti saya ikut awak balik.. :)

Tuesday, April 27, 2010

HONG LEONG BANKKKKKKK...APA NI!!!!!??????


Alkisah bulan lalu my hubby telah menerima panggilan telefon dr sseorg (pihak Hong Leong Bank), nk tau psl pa...promot insurans Hong Leong...so tgu dia abiz pot pet...my H ckp nanti nk PK dulu(tanda xsetuju la)...akan tetapi, tup tup depa tetap potong gak RM44 dari ked kredit Hong Leong my H....aik...aggreement tak tgk, signature pun xpnah bg...xpe tgu sat...

so my H buat surat utk batalkan pemotongan tu...uihh
bulan berikutnyer...potong lagi...hish ni xleh jadi ni...RM44 pun leh beli pampers my baby tuuu....pastu p telefon pihak Hong Leong..depa kata..xdpt pun surat tu...my H p amik surat tu blk n fax lg...xdpt jgk depa kata...fax fax n fax...depa kata xdpt jgk jgk jgk...dh bengkek ni...so my H p scan n emel...ha br dpt kot...sambung nanti....xtau pihak Hong Leong kata pa lak....tgh tgu nih...

2 comments:

♥ Izzah Marzuki said...

ler.. tahpape kan diorang tu.. pegi hantar by hand je, jumpe terus pegawai dia.. ugut sket, kalo x nak respon, ckp je nak komplen dlm paper.. hehe diorang cukup takut kalau reputation diorang jatuh disebabkan komen customer.. sebab itu kan yg ditunggu² oleh competitors yg lain..

wani.. said...

betul2...wani de 1 citer lg..t wani masuk kan...psl ambank lak...huh..gram kan kak izz...

Related Posts with Thumbnails