Ikut saye..nanti saya ikut awak balik.. :)

Tuesday, April 27, 2010

Saya nak Ben Ashaari n kwn-kwn sume jelajah kat Blog ni..

Kategori : Jelajah Blog

uish rasa2 berdebar nak join segmen jelajah ni...nape tau...dh lama xmasuk pertandingan yang popular mcm ni le jadik nyer...


Panggil je Wani, nama glamor blog, SpicyPapaHotMama.... siap ade fan club lagi kat
facebook ,jom join kawan2 yg pedas lagi panassss...

Dulu masa zmn sekolah suka sgt join pertandingan...kalu sukan, suka lumba lari...xdpt johan dpt naib johan...huhu bangga sikit jap...tp ade kalah gak...tp bila kat U,dah xmain lari2 dah...main kayak lak..mmg best, paling jauh penah kayak..ke Satun, Thailand..kalu xtvt lain...antaranya yg plg digemari berlakon...plg best jd bwg merah
..kena nyanyi lagu xsedap tu...aduhh...tp jgn main2,dpt no.1 tau..klako...huhu...syarahan/pidato, deklamasi puisi(sajak la kot tu kan) sukaaaaa sgt-sgt...

Konon spicypapahotmama...tp masa nak masuk tingkatan 1 takutttt sgt...sb dok tgk budak sekolah menengah ni bermisai-misai...huhu...tp la xtakut dah...

Terjadinyer blog ini dh lama...2008 lagi..tp tuliz skit2 je...follower pun masa tu xdimasukkan lg dlm blog spicy ni...br je masuk bulan ni..tu la pasal skit je follower nyer...korang jd ler follower spicy ye....saya suka tambah kenalan....kalu leh serata dunia..sng nak p mana2...xyah sewa hotel...umah korang ade....huhu...leh x...

Kat blog ni saya cerita pasal saya, family, baby, macam2 n 1 lg pasal kisah jln raya...sebab pg2 dok p kje n blk kje tgk gelagat penunggang n pmandu...kadang klako kdg geram...

Saya tau blog En. Ben dari mana lagi kalau tak Geng Blogger...

Ok lah En. Ben..rasanya tu aje kot...hidup En. Ben!! salam...

2 comments:

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

datang guling2 jap kat blog ni..hehe

wani.. said...

slm..TQ Azrul...guling puas2 ye :)

Related Posts with Thumbnails